Alla mår bättre av grönska i sin närhet.

Kom in i en härlig butik fylld med allt från snittblommor, kvistar och blad till stora golvväxter, buskar och fullvuxna träd. Fyll ditt hem eller låt oss dekorera ditt kontor eller andra offentliga miljöer där våra växter passar perfekt.

 

Redeko Flowers startades och drivs av Pomeline Rosén som älskar att dekorera hemmet med blommor, växter och träd. Men efter att hon på löpande band haft ihjäl allt ifrån dyra palmer och fikusar till exklusiva kaktusar började hon tröttna på detta. Dessutom lades varje vecka en förmögenhet på färska buketter som slokade efter bara ett par dagar, kvar blev hon med blomflugor och ofräscht blomvatten. Plötsligt väcktes idén om konstgjorda växter….. Men fanns det tillräckligt snygga och verklighetstrogna sådana? Nu började en resa genom land och rike för att hitta den allra finaste kvalitén på konstgjorda växter och blommor. Detta resulterade i Redeko Flowers och butiken på Brahegatan.

Redeko Flowers fyller inte bara folks hem med dessa vackra växter utan säljer mycket till kontor, hotell, restauranger, gallerior och butiker där dessa växter passar helt perfekt.

Pomeline hävdar att alla mår bättre av grönska i sin närhet och hon älskar sitt arbete där hon får vara med och bidra till detta välmående.

 
jag m. blommor t hemsidan .jpg

Välkommen in och låt dig inspireras