Om oss

Redeko Flowers har varit en del av den gröna inredningsvärlden sedan 2018 och har försett hundratals miljöer med sina konstgjorda växter. Vi erbjuder helhetslösningar till både privatpersoner och företag. Vår webbshop är för närvarande endast tillgänglig i Sverige men vi har stolt levererat våra produkter till inte mindre än 52 länder världen över, och det är bara början.

Utöver vår butik på Nybrogatan har vi även ett kontor på Artillerigatan där vi arbetar med företagskunder.

År 2024 expanderade Redeko Flowers sin verksamhet genom att förvärva Wexter, en mycket etablerad aktör, belägen på Karlbergsvägen 36 i Stockholm. Wexter har ett imponerande utbud av gröna växter och träd, med en specialisering på att skapa harmoni i offentliga miljöer. I och med vår sammanslagning erbjuder vi nu ännu fler möjligheter för både privatpersoner och företagskunder att försköna sina utrymmen med grönska. Besök gärna butiken eller utforska det breda sortimentet på www.wexter.se. Välkommen att låta det blomstra i ditt hem eller företag med Redeko Flowers och Wexter!

Redeko Flowers historia

Redeko Flowers grundades 2018 av Pomeline Fitzgerald som alltid älskat att dekorera hemmet med blommor, växter och träd. Men efter att hon på löpande band haft ihjäl allt ifrån dyra palmer och fikusar till exklusiva kaktusar började hon tröttna på levande växter. Dessutom lades varje vecka en smärre förmögenhet på färska buketter som slokade efter ett par dagar, kvar blev hon med blomflugor och ofräscht blomvatten. Plötsligt väcktes idén om konstgjorda växter... Men fanns det tillräckligt snygga och verklighetstrogna sådana? En resa tog sin början för att hitta den allra finaste kvaliteten på konstgjorda växter och blommor, vilket resulterade i Redeko Flowers och butiken på Nybrogatan.